Advertisement

Son Dakika Deprem Sivas : Son Dakika Sivas Ta Korkutan Deprem Gundem Haberi Bizden Alin / Son dakika haberine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Sivas : Son Dakika Sivas Ta Korkutan Deprem Gundem Haberi Bizden Alin / Son dakika haberine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Depremin derinliği 17.62 kilometre olarak açıklandı. Sivas'ın gemerek ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre; Deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre, saat 22:08'de sivas kangal'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sivas'ın suşehri ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

.(afad)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurduğu son depremler listesine göre sivas merkez'de saat 01.42'de 3.8 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Depremin derinliği 5.0 kilometre olarak açıklandı. Sivas yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Son dakika haberi… sivas'ta korkutan deprem afad, sivas'ın zara ilçesinde 20.35'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Verilerine göre, merkez üssü sivas suşehri olan 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sivas Deprem Haberleri Son Dakika Yeni Sivas Deprem Gelismeleri
Sivas Deprem Haberleri Son Dakika Yeni Sivas Deprem Gelismeleri from i2.cnnturk.com
Depremin derinliğinin 8.7 km olduğu bildirildi. Sivas valisi salih ayhan, yaptığı açıklamada, depremin ciddi şekilde hissedildiğini belirterek, çok şükür can kaybı veya maddi hasar oluşturacak bir durum oluşmamıştır. Sivas yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afad sivas'ta meydana gelen son dakika depreminin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. 18.04.2021 12:37 haftanın tarihine bakış. Kandilliden paylaşılan bilgiye göre, sivas gemerekte yerin 5 km altında 4.7 lik deprem meydana geldi. 19 mart 2020 perşembe 11:13son güncelleme: Si̇vas 'tan bir son dakik deprem haberi geldi.

Kandilli afad son depremler listesi de vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Depremin derinliğinin 8.7 km olduğu bildirildi. Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre sivas'ta bir deprem meydana geldi! Sivas valisi salih ayhan, yaptığı açıklamada, depremin ciddi şekilde hissedildiğini belirterek, çok şükür can kaybı veya maddi hasar oluşturacak bir durum oluşmamıştır. Gemerek ilçesinde saat 01.01'de yerin 16.68 kilometre derinliğinde ve 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet. Sivas'ta deprem | son depremler. Sivas yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Son dakika haberine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli afad son depremler listesi de vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre; Afad verilerine göre sivas'ta 4,2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. 18.04.2021 12:37 haftanın tarihine bakış. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad depremin.

18.04.2021 12:37 haftanın tarihine bakış. Son dakika deprem haberi sivas ilinden geldi! Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre sivas'ta bir deprem meydana geldi! Afad'ın verdiği son dakikaya göre sivas 4.2 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre, saat 22:08'de sivas kangal'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sivas Ta Korkutan Deprem Mudanya Gazetesimudanya Gazetesi
Sivas Ta Korkutan Deprem Mudanya Gazetesimudanya Gazetesi from i0.wp.com
Sivas valisi salih ayhan, yaptığı açıklamada, depremin ciddi şekilde hissedildiğini belirterek, çok şükür can kaybı veya maddi hasar oluşturacak bir durum oluşmamıştır. Kandilli rasathanesi sivas'ın suşehri ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. En son sivas deprem haberleri anında burada. Kandilliden paylaşılan bilgiye göre, sivas gemerekte yerin 5 km altında 4.7 lik deprem meydana geldi. Afad'dan gelen son dakika bilgisine göre sivas'ın zara ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son güncelleme afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 11.04'te sivas'ta 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Son dakika haberine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5.0 kilometre olarak açıklandı.

Sivas son dakika deprem ile sarsıldı.

Afad sivas'ta meydana gelen son dakika depreminin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Sivas kent merkezinde saat 01.42'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre; Son dakika haberi… sivas'ta korkutan deprem afad, sivas'ın zara ilçesinde 20.35'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Son güncelleme afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 11.04'te sivas'ta 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin derinliğinin 6.98 km olduğu belirtildi. 19 mart 2020 perşembe 11:13son güncelleme: (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. .(afad)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurduğu son depremler listesine göre sivas merkez'de saat 01.42'de 3.8 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet. Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre sivas'ta bir deprem meydana geldi! Afad'dan gelen son dakika bilgisine göre sivas'ın zara ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın son dakika verilerine göre, sivas'ın merkez üssü karayün köyünde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre sivas'ta bir deprem meydana geldi! Afad verilerine göre sivas'ta 4,2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. .(afad)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurduğu son depremler listesine göre sivas merkez'de saat 01.42'de 3.8 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Sivas kent merkezinde saat 01.42'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi hisseden sivaslılar son dakika!

Son Dakika Sivas Ta 3 9 Siddetinde Deprem
Son Dakika Sivas Ta 3 9 Siddetinde Deprem from www.gursesgazetesi.com
Kandilli rasathanesi sivas'ın suşehri ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. 23 ocak 2020 17:40 son güncelleme: Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre; Kandilli afad son depremler listesi de vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Si̇vas 'tan bir son dakik deprem haberi geldi. 19 mart 2020 perşembe 12:04 sivas'ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın son dakika verilerine göre, sivas'ın merkez üssü karayün köyünde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .(afad)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurduğu son depremler listesine göre sivas merkez'de saat 01.42'de 3.8 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi.

Depremin derinliği 17.62 kilometre olarak açıklandı.

Afad'ın verdiği son dakikaya göre sivas 4.2 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet. Depremin derinliğinin 8.7 km olduğu bildirildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı verilerine göre, saat 00:42'de sivas gemerek'te 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Verilerine göre, merkez üssü sivas suşehri olan 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sivas'ın gemerek ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sivas'ta deprem | son depremler. Afad'dan gelen son dakika bilgisine göre sivas'ın zara ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sivas'ın suşehri ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sivas gemerek'te saat 00:42'de 3,9 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi sivas'ın suşehri ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Afad sivas'ta meydana gelen son dakika depreminin şiddetini 4.2 olarak duyurdu.

Son dakika sivas deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz son dakika deprem. Kandilli afad son depremler listesi de vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Posting Komentar

0 Komentar